Clubkampioenschap 2018

Op 4 mei 2018 in een warme sporthal van Nijlen werd het clubkampioenschap 2018 betwist. Vele spannende en minder spannende wedstrijden gezien. De halve finales met de verwachte overimg_2711.jpglevers van de eindrondes. En in de finale de verwachte twee sterksten van de avond tegen elkaar Benny Storms en Louis Thys.

Louis had het begin van de wedstrijd in handen. Met een droge 2-0 voorsprong leek de derde set een formaliteit. Dit was echter buiten Benny gerekend. Hij begon scherp aan 3de en 4de set en wist zo de score in evenwicht te brengen.

In de 5de set begon Louis zijn spel opnieuw te draaien en bij 10-8 voorsprong was de IMG_2713overwinning in zicht. Benny ontketende opnieuw zijn duivels en wist de score opnieuw op 10-10 te krijgen. De laatste topspin van Louis belandde net achter de tafel en 10-11 voor Benny. Een listige opslag dan van Benny die iets te hoog terugkwam zodat Benny deze kon afsmashen tot 10-12.

Proficiat aan beide spelers want het was een plezier om naar de finale te kunnen kijken. Dikke proficiat aan Benny als clubkampioen voor 2018.

Wat de foto’s betreft hadden wij verwacht dat Louis ging winnen en daarom enkel foto’s van deze atleet genomen… Volgend jaar nemen wij ook zeker close-ups van u Benny !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s