CHANTAL IS BACK

BEVEL D  –  SCHILDE D   7 – 3

Een ruime overwinning voor onze jongens , al beloofde de start weinig goeds , na 4 matchen keken wij tegen een 1-4 achterstand aan , maar toen was er  geen houden aan , in het dubbelspel dacht iedereen dat dit duo al jaren samenspeelde ,de Willy gaf op en de Stijn maakte af met een geweldige smash , de tegenstander beefde , en als dan onze Luc ook nog de gevreesde Katrien op haar donder gaf , wisten wij dat de meer dan verdiende zege binnen was .

Willy 3  Stijn Dierickx   2 en de Luc 1 overwinning .

BEVEL E  –  KONINGSHOF D  7 – 3

Een vlotte overwinning , den Ivo nam zijn ploegmakkers op sleeptouw , niet dat zij dat nodig hadden maar de Ivo straalt rust uit en de Mark en de Jan staan onder spanning , en dat is redelijk zacht uitgedrukt , ik zeg het regelmatig , rustig neem u tijd ,” maar het moet voorruit gaan ” waarom ? Ondanks deze kritiek ” opbouwende ” deden zij het prima , met 3 op 6 doen ze het duidelijk beter dan vorig seizoen met 6 op 44 .

Ivo 3  Mark  2  Jan 1 overwinning

BEVEL F  – KONINGSHOF E  3  –  7

Hier een spijtige nederlaag , ondanks het moedig verweer van ons F team , maar de bezoekers waren wat uitgekookter en behaalde eerlijk gezegd een verdiende overwinning .

Willy &  Marleen & Lutgard  ieder 1 overwinning .

VARIA

Hier zijn we weer na meer dan een jaar is onze nieuwe site terug open voor info en kritische openbaringen , gesprek van de dag , de nieuwe verwarming in de zaal en de werking op en af en welke graden , eigenlijk ging het daar niet om , er staat een alarm op en daar was er wat onduidelijk over met  Jochen en de Fred ( 2 grote bazen van de zaal )  ons probleem niet , maar ben wel benieuwd naar de uitslag . Verder verliep alles vlot toogdienst de Jochen goed en Sofie zeer goed , bij de telling viel het op dat water ons best verkocht product was , en ice thee aan een opmars bezig is , verder een bedankje aan Angelika voor haar hulp bij het afsluiten , tot de volgende wedstrijd .

GROETJES CHANTAL

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s