CHANTAL VERTELT

BEVEL A – PIPOKA A   4 – 6

De bezoekers vaardigde een duo af om ons Bevels trio te bekampen , en helaas werd hun hoogmoed beloond , zoals de Louis voorspelde werd het 4 – 6 in ons nadeel , ondanks fel Bevels verweer , soms brak het angstzweet ook bij de bezoekers uit of was dat het gevolg van de zachte temperatuur die er nog heerst , wie zal het zeggen ?

Louis  2 Benny en Jochen 1 x winst .

BEVEL  B  –   KONINGSHOF A   9 – 1

Onze B ploeg niet te stuiten , onder leiding van de Fons is er momenteel geen houden aan , in de beging zag het er naar uit dat het best spannend  kon worden daar in match 2 de Jens onverwachts een nederlaag op liep , niemand kon toen vermoeden dat de Schotense bezoekers op een afstraffing afgingen  na 8 zegens op een rij mag men daar wel van spreken zekers , goed bezig mannen .

De Fons & Jos 3 op 3  en de Jens 2 op 3 .

BEVEL C  –  ORKA  F    4 – 6

Echt straf , de Koen niks gewonnen , hij speelde best goed genoeg maar in de belangrijke momenten liep het juist een beetje mis , juist over de tafel wat pech met het net , een iets te rap palet ” dat hoort hij wel niet graag ” spijtig maar ietsje meer geluk en er zat zelfs een overwinning in . Den Evarist en de Ronny hun form peil stond op punt en hadden recht op ten minste een punt , helaas , samengevat wij behouden ons vertrouwen volledig in de Koen , het is tenslotte al jaren een vriend , ten slotte  is hij in feite den aanstoker van de wedstrijdverslagen .

Den Evarist & Ronny 2 op 3 en de Koen 0 op 3

VARIA

Aankomst in Bevel 19u10 , de Koen was op zijn eentje bezig met de zaal klaar te zetten , (is dat misschien de reden van zijn pech later op de avond ) beetje later volgen de andere en op enkele minuten is de zaal omgetoverd in een ping-pong arena , voor de toogdienst kon er gerekend worden op Odette en Dorien , die dat uiteraard geweldig deden , wat wel op viel dat na de vorige speelweek de frisdranken de eerste viool speelde , nu Jupiler & trippel de leidersplaats overnamen ? Ondanks de matige opkomst van de supporters was het best gezellig , en ik was ook aangenaam verrast met het bezoek van ons toekomstig groot talent Alice van Hombeek , onthoud die naam tussen 10 à 15 jaar verder ! Na de wedstrijden werd er nog een ferm pint gedronken , en het afsluiten ging weer zeer vlot een bedankje voor Angelika die vrijwillig bijsprong , en Dorien en Odette die deze avond prima werk verrichte , zo kon ik best tevreden huiswaards keren naar het verre Waver , waar het na 1u echt rustig is .

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s