CHANTAL ZEGT

NIJLEN A – GEELSE  E   9 – 7

De grootste strijd van deze avond vond plaats bij deze wedstrijd , waarvan werd gezegd hier moeten wij punten tegen halen , de start beloofde weinig goeds zeg zelf 1-4 niet veel belovend , toch werd het 5-5 zelfs 6-6 en toen erop en er over 9-6 , maar de sleutel match was match 11 den Benny tegen de onverslaanbare thomas en wat niemand verwachte gebeurde wel wand den Benny versloeg hem in 4 zeer spannende sets  nu is de weg naar de overwinning open , proficiat jongens .

Den Benny 4x de Louis 3x en de Jos en de Pascal 1 x winst .

NIJLEN  B  –  ZOERSEL E  10 – 6

Onze B ploeg gaat momenteel zorgeloos door de competitie , de Fons houd zijn ploeg in het gareel en voorlopig gaat het goed , een overwinning met overschot .ander lijn

De Fons & Jos 3x winst , den Bruno en den Evarist 2x winst

NIJLEN C  –  GEELSE  H    3 – 13

Ook duidelijk , na vorig seizoen promotie behaald , was het geweten dat dit een moeilijk seizoen word , maar moeilijk gaat ook , onze jongens weren zich kranig en ze worden zeker niet weggespeeld , zeker niet opgeven mannen , in feite zijde goed bezig .

Stijn verbraecken 2x winst Stijn dierickx 1x winst , voor de Willy en de Nick geen winst  .

NIJLEN E   –   DYLAN BERLAAR    1  – 15

Euforisch kunt ge hier ook niet van worden , onze Balderse vrienden waren duidelijk de betere ploeg vandaag , ondanks onze inzet konden wij weinig inbrengen tegen deze tegenstander , maar niet getreurd ge hebt moeite gedaan meer kunnen we niet verwachten .

Den Danny  1 x winst  Odette & Marleen als ook de Jari zonder zege vandaag .

VARIA

2 Ploegen winst en 2 verlies kon beter kon ook slechter , in feite verliepen de wedstrijden probleemloos , alleen die sms’er , ik zit aan de scheidsrechter tafel en om de 10 minuten een sms , ” hoe is de stand ” de Jochen , nieuwsgierig naar de stand bij de A ploeg  , dat mag  maar wacht dan toch iets langer Jochen en zeker op het laatst nog bellen , ik was wel hoofdscheidsrechter , een geweldig voorbeeld , hij heeft een mobilhome gekocht en terwijl zit hij zo wat tussen hamer en aanbeeld heb ik den indruk , of licht hij onder de sloef ? In ieder geval Jochen je mag informeren naar de stand maar laat er iets meer tijd tussen , nog een klein probleempje toen de uitslag moest verzonden worden bleken we zonder internet verbinding te zitten , maar dat euvel werd snel verholpen , dan naar boven de dorst lessen , nog een verrassing Sofie zat ons op te wachten ,wie is dat ? Sofie is een vrijwilligster voor den toogdienst in Bevel , dus altijd welkom , verder was het best aangenaam en waren we uiteraard weer de laatste klanten bij den Tom  . Al goed dat de Jochen voor wat animo heeft gezorgd , anders had de varia geweldig kort geweest .

GROETJES CHANTAL

 

2 gedachtes over “CHANTAL ZEGT

    1. Nouw ,was je bal gehakt met pindasaus lekker Jochen ? U plaats was bij u vrienden bij de ping pong en niet bij de Hollanders . ik ga in het seizoen niet op weekend trip , ondanks aandringen van de vrouw , ik ben ten slotte nog altijd den BAAS

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s