CHANTAL ZEGT

NIJLEN A – GEELSE  E   9 – 7

De grootste strijd van deze avond vond plaats bij deze wedstrijd , waarvan werd gezegd hier moeten wij punten tegen halen , de start beloofde weinig goeds zeg zelf 1-4 niet veel belovend , toch werd het 5-5 zelfs 6-6 en toen erop en er over 9-6 , maar de sleutel match was match 11 den Benny tegen de onverslaanbare thomas en wat niemand verwachte gebeurde wel wand den Benny versloeg hem in 4 zeer spannende sets  nu is de weg naar de overwinning open , proficiat jongens .

Den Benny 4x de Louis 3x en de Jos en de Pascal 1 x winst .

NIJLEN  B  –  ZOERSEL E  10 – 6

Onze B ploeg gaat momenteel zorgeloos door de competitie , de Fons houd zijn ploeg in het gareel en voorlopig gaat het goed , een overwinning met overschot .ander lijn

De Fons & Jos 3x winst , den Bruno en den Evarist 2x winst

NIJLEN C  –  GEELSE  H    3 – 13

Ook duidelijk , na vorig seizoen promotie behaald , was het geweten dat dit een moeilijk seizoen word , maar moeilijk gaat ook , onze jongens weren zich kranig en ze worden zeker niet weggespeeld , zeker niet opgeven mannen , in feite zijde goed bezig .

Stijn verbraecken 2x winst Stijn dierickx 1x winst , voor de Willy en de Nick geen winst  .

NIJLEN E   –   DYLAN BERLAAR    1  – 15

Euforisch kunt ge hier ook niet van worden , onze Balderse vrienden waren duidelijk de betere ploeg vandaag , ondanks onze inzet konden wij weinig inbrengen tegen deze tegenstander , maar niet getreurd ge hebt moeite gedaan meer kunnen we niet verwachten .

Den Danny  1 x winst  Odette & Marleen als ook de Jari zonder zege vandaag .

VARIA

2 Ploegen winst en 2 verlies kon beter kon ook slechter , in feite verliepen de wedstrijden probleemloos , alleen die sms’er , ik zit aan de scheidsrechter tafel en om de 10 minuten een sms , ” hoe is de stand ” de Jochen , nieuwsgierig naar de stand bij de A ploeg  , dat mag  maar wacht dan toch iets langer Jochen en zeker op het laatst nog bellen , ik was wel hoofdscheidsrechter , een geweldig voorbeeld , hij heeft een mobilhome gekocht en terwijl zit hij zo wat tussen hamer en aanbeeld heb ik den indruk , of licht hij onder de sloef ? In ieder geval Jochen je mag informeren naar de stand maar laat er iets meer tijd tussen , nog een klein probleempje toen de uitslag moest verzonden worden bleken we zonder internet verbinding te zitten , maar dat euvel werd snel verholpen , dan naar boven de dorst lessen , nog een verrassing Sofie zat ons op te wachten ,wie is dat ? Sofie is een vrijwilligster voor den toogdienst in Bevel , dus altijd welkom , verder was het best aangenaam en waren we uiteraard weer de laatste klanten bij den Tom  . Al goed dat de Jochen voor wat animo heeft gezorgd , anders had de varia geweldig kort geweest .

GROETJES CHANTAL

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s