CHANTAL WEERAL

BEVEL D  –  LIBERPAS  B     3  –  7

Met het bezoek van de leider wisten we dat het niet makkelijk ging worden , en inderdaad de uitslag bevestigt dat , maar na het bekijken van het wedstrijdblad kon ik vast stellen dat met een beetje geluk er best een gelijk spel inzat , er werd 3x verloren met 2-3 en ik zeg altijd 2-3 kan ook evengoed 3-2 zijn , maar onze jongens hebben er voor gevochten en het was best spannend om te volgen , goed gespeeld mannen .

De Stijn en de Nick 1x winst de Willy vandaag 0x winst .

BEVEL  E   –   LIERSE  B  7  – 3

Momenteel staat onze E ploeg 3de in het klassement , dat wil zeggen op een plaats waar je promoveert , wie had dat gedacht ? Ge ziet ge haalt den beste weg uit de ploeg onder u en ge versterkt regelmatig , en inderdaad deze formule kan wonderen doen , slim bezig Mark , verder kan ik melden dat de bezoekers van het lisp de wet van de sterkste moest ondergaan , proficiat jongens .

Invaller Luc 3x winst , onze Jan 2x winst en kapitein Mark ditmaal 1x winst .

BEVEL  F  –   BRASGATA  C     7 – 3

Brasgata ! Wat een naam hoor ik u denken , en in feite is het simpel , Ekerse die verhuist zijn naar een lokaal in Brasschaat . Nu het sportieve , voor Lutgard was het een moeilijke avond , maar onze Willy gaf geen krimp en ons Marleen ook onklopbaar vandaag , ik denk dat Marleentje stiekem gaat proberen haar ploegmaat Jan te achtervolgen naar de E ploeg volgend jaar , en waarom niet he ? Ambitie moet er zijn dat maakt de sport mooi

Bravo Marleen 3 op 3 als ook de Willy 3 op 3 spijtig voor Lutgard nikske vandaag .

VARIA .

Een warme oktober avond 20° , wat kan een mens meer willen ? Na aanvang van de wedstrijden werd het met momenten druk aan den toog , het werd aanschuiven om een rondje op te doen , om 22u10 was het eindelijk mijn beurt en ik had geluk , de Jochen wilde gene van mij , zelfs niet na hevig aandringen , hij beweerde dat hij om 22u thuis moest zijn , pech voor hem chance voor mij , ( ’t is tenslotte “varia ” ) verder moet ik onthouden van deze avond , dat de D ploeg er voor gevochten heeft en de E & F ploeg een mooie overwinning behaalde , speler van de dag Marleen . De tappers van dienst de Ronny en den Evarist die hun werk perfect deden bedankt Jongens , het afsluiten verliep ook vrij vlot zodat ik ook tijdig huiswaarts kon .

GROETJES CHANTAL .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s