CHANTAL NOG EENS

NIJLEN A  –   SALAMANDER    7 –  9

Een nipte nederlaag , het was best spannend zeg nu zelf 6 – 6 toen kon het nog alle kanten uit , spijtig dat de Mechelaars de 3 volgende wedstrijden wisten te winnen en zo hun zege behaalde , volgende keer beter he jongens .

De Louis 3x den Benny 2x en de Jos en de Jochen 1x winst .

NIJLEN B  –  HALLAAR  D  12  –  4 

Een klinkende overwinning , de bezoekers met 3 spelers maakte geen schijn van kans tegen ons Nijlens viertal , de grootste verrassing is dat den Bruno vandaag zijn ploegmakkers klopte met al zijn matchen te winnen , zelfs beter dan de Fons vandaag .

Den Bruno 3 op 3 de Fons en den Evarist 2 op 3 en de Jos 1 op 3 , strategisch Jos ?

NIJLEN C  –  GIERLE H   3 – 13

Bij het invullen van de wedstrijdgegevens , kon ik de klassementswaarde van de bezoekers bekijken , en kon ik vermoeden dat er weinig kans is om te winnen of en gelijk spel te behalen , en inderdaad mijn vermoede kwam helaas uit , onze jongens weerde zich zo goed als ze konden , maar helaas ,toch goed gespeeld mannen alle vier .

De twee Stijnen en de Stefaan 1x winst en de Nick spijtig genoeg geen overwinning .

NIJLEN  D   –   GIERLE J    7  –  9

Hier hadden onze jongens wel een punt verdiend , bij mijne vriend de Walter Dom moet zijn motivatie wat opgevoerd worden , vroeger zorgde Chantal daar voor , nu zou de Luc die taak moeten overnemen , spijtig de nederlaag hier was toch een gelijkspel te behalen .

De Luc 3 op 4 de Walter en de Johan 2 op 4 en de Walter Dom 0 op 4 komaan Walter .

NIJLEN E  –  GIERLE L  4 – 12

Nog eens Gierle en weer een nederlaag , hier konden we ook geen aanstalten maken op punten gewin , ondanks de Nijlense inzet , volgende keer beter zekers .

Den Ivo 3 op 4 Marleen 1 op 4 , voor de Jari en de Johan was er deze avond geen winst weggelegd .

VARIA

Een aangename vrijdag avond een mooi nazomertje , alles goed voor een sportieve tafeltennis avond , alles verliep vrij vlot alleen dat alles samengevat de bezoekers duidelijk meer matchen binnen haalde dan wij , voor de rest was het best een aangename avond bij de bezoekers heel wat bekende gezichten , buiten de meeste uitslagen was alles dik in orde , de titel van speler van de dag gaat naar den Bruno die zich vandaag de beste was van de B ploeg , zal ook elke week niet zijn vermoed ik , verder werd ik aan de scheidsrechter tafel omringd door vrouwelijk schoon dat is ook best aangenaam , na de wedstrijden werd er nog een flink glas gedronken en heb ik er op toegezien dat ze allen huiswaarts waren en kon ik ook met een gerust hart vertrekken ,tot de volgende match !

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s