CHANTAL OOOOOOOH

BEVEL D  –  RUPEL  G  4 – 6

Gemakkelijk vandaag ! Zo zag het er uit , zeg nu zelf , na 5 matchen stond het 4-1 in ons voordeel  , niemand vermoede toen dat het onze  laatste zege was , 6 nederlagen op rij , wat tegenslag de tegenstrever ietsje beter , het doet er niet toe , de Peter strijdend tot de laatste snik ,de Nick deed ook zijn best als ook de Willy moest badend in het zweet zijn meerdere erkennen in de Nielenaars ,  jammer maar helaas .

De Nick den beste vandaag met 2 x winst de Peter en de Willy 1x winst

BEVEL E  –  RUPEL  I   6  –  4 

Ook hier gaan we naar een vlotte overwinning , 5 – 2 , geen vuiltje aan de lucht dachten wij , maar den Ivo verloor zijn volgende match , wel met de nodige pech , dan de Jan , alles gaat vlot tot de Jan zijn kalmte verloor een slechte opslag , nog een , alle nog ene zo kreeg de bezoeker Mark de zege feitelijk cadeau van de Jan , JAN neem u tijd rustig kalmte kan u redden , 5-4 nu onze Mark , winnen of gelijk , het ziet er goed uit , hij behoud zijn kalmte oei een uitschuiver in zet 3 en 4  , goed herpakt in set 5 een nette overwinning , goed bezig mannen .

De Mark 3 op 3 fantastisch en den Ivo en de Jan 1x winst

VARIA

Half oktober warm genoeg nog geen verwarming nodig , de F ploeg vrij , dus 2 ploegen vandaag , iets minder druk inderdaad , ondanks deze handicap werd er flink gedronken , zelfs de chips ging vlot over de toonbank ,  de Jos en de Fons cafe baas van dienst vandaag en de mannen deden dat goed , bedankt jongens , later op de avond kwam ook Odette een kijkje nemen , opeens zegde ze ” daar ze de Frank van wittekerke ” en inderdaad de bezoeker Mark vertolkte dokter Frank jaren geleden in het fictieve zeestadje Wittekerke . De avond verliep best aangenaam een beetje verrast door de onverwachte nederlaag van de D ploeg en blij met de zege van de E ploeg . De Peter de pechman van dienst vandaag en met grote onderscheiding , De Mark speler van de dag . rond 0u30 werd er afgesloten goed geholpen door de mannen van dienst de Fons & Jos , rustig naar huis gereden , flits marathon , gelukt hoop ik .

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s