CHANTAL ALOM

BEVEL  A  –  OMNI  VREMBO  A    4  –  6 

Raar ! De prognose voor de match ” vandaag moeten we winnen ” toen bleek dat het Vremdse trio uit een duo bestond , was de winst zo goed als binnen dachten wij , maar het gene dat niet kon gebeuren , gebeurde toch , de 2 bezoekers wonnen beide al hun matchen alleen de dubbel werd door onze jongens gewonnen wat een onverwachts 4 – 6 verlies opleverde .

De Louis en den Benny als ook de Jos 1x winst wel tegen de ff

BEVEL  B   –   KBTS  B    7  –  3

Ook hier waren de bezoekers maar met 2 spelers , maar onze B ploeg gaf geen krimp , zelfs door de afwezigheid van hun kopman “DE FONS ” werden de Hobookse bezoekers redelijk vlot verslagen .

De Jos 3x winst de Jens 2x winst en den Bruno 1x winst , toevallig tegen de ff man .

BEVEL  C  –  RUPEL  F     7  –  3

Straf he hier beide ploegen met 3 spelers , en na enkele matchen werd het duidelijk dat onze C ploeg de winst binnen haalde , Dorien leidde haar ploeg naar een mooie overwinning .

VARIA

Een mooie maandag avond , alles aanwezig voor een sportieve en gezellige avond . Alleen spijtig dat ons A team een nederlaag opliep , en dat met kopman Louis , straf he . Speler van den dag de Koen vandaag . Achter den Toog de Peter en de Willy , een nieuw toogdienst duo en ze deden dat beter dan verwacht , zelfs zeer goed , een opmerking ” de Peter heeft de speciale toogdienst stift stuk gemaakt , na weken perfecte dienst is hij nu rijp voor de vuilbak ” buiten dit spijtig voorval verliep alles vrij vlot , een goede sfeer soms druk aan den toog  , wat er opviel , er werd veel chips verkocht op het einde , en de voorkeur is duidelijk zoute chips 0u15 werd er gestart met het afsluiten wat uiteraard vlot verliep zeker dat op het einde na de telling met de Peter & Willy , Angelika het koffie machine kuiste , de Jochen zich over het leeggoed ontfermde en de Bruno het factuur boven poste , waarvoor allen van harte bedankt , nu vragen er zich veel af “wat doe de gij eigenlijk ? Het belangrijkste uiteraard ” de lichten doven en de deuren vast maken ”

GROETJES  CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s