CHANTAL AANWEZIG

BEVEL D  –  DE GILDE A    6 – 4

Ondanks dat de bezoekers uit Berendrecht hoger in de rangschikking vertoefde behaalde onze jongens een mooie overwinning , pas na het winnen van het dubbelspel kwam er uitzicht op de overwinning , zeker toen na de eerste match de Nick duidelijk maakte dat hij ziek aan het worden was , maar toch doorzette door zijn matchen toch te spelen , das de spirit Nick een dikke duim .

De Stijn Dierickx en de Nick 2 op 3 en de Stijn Verbraecken 1 op 3 .

BEVEL  E  –  ORKA  I    4  –  6

Naar mijn inziens zat er hier meer in , na een formidabele start van het seizoen is er nu de weerslag , den Ivo geen probleem , de Mark zachtjes terug geland op zijn voetjes , en de Jan vandaag op het toppunt van zijn zenuwen , nog eens een raad voor de Jan en ook een beetje voor de Mark , rustig en kalm , ” het is maar ping pong ” , sport en ontspanning , kalmte kan u redden !

Den Ivo 2 op 3 de Mark 1 op 3 en helaas de Jan 0 op 3

BEVEL  F   –   BART MERKSEM  G  4 – 6

Ook hier een nipte nederlaag , hier een verhaal van net niet , met een beetje geluk aan onze kant was een gelijk spel best mogelijk , maar het mocht precies niet zijn vanavond ondanks de inzet van ons F team

De Willy 2 op 3 en Marleen en Vivianne 1 op 3

VARIA

Echt warm was het niet in ons lokaal vandaag , toegegeven mijn fout , vergeten bij het opzetten van de verwarming op OK te drukken , ” sorry ” zal niet meer gebeuren , verder verliep de avond naar wens , er waren wat supporters komen opdagen , een deel voor het sportieve en een deel voor de gezelligheid aan onze toog , vandaag werd de toogdienst bemand door Angelika en Tilly , en ze deden dat zeer goed moet ik zeggen , verder kregen we nog int laat nog bezoek van de Jochen en den Benny die gaan spelen waren naar Schoten , het afsluiten met Angelika verliep zeer vlot en kon ik op een redelijk uur huiswaarts keren , onder weg nadenkend over de speler van de dag , geen discussie vandaag  , speler van de dag de Nick , ondanks de opkomende ziekte 2 overwinningen , dik verdiend .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s