CHANTAL PRO LOUIS

BEVEL A      –     KILLYPONG C   5 – 5 

Spanning troef bij onze A ploeg vandaag , na 6 matchen was de stand 3 – 3 nu het dubbelspel , prompt gewonnen door de Jos en ook door de Louis ,     4 – 3 , oei 4 – 5 , nog 1 match Louis moet winnen voor 1 punt en het ziet er niet goed uit , maar Louis vecht terug en wonderbaarlijk in de 5de set neemt Louis de bovenhand en behaald de overwinning fantastisch . Nu moet ik even rusten geweldige pijn aan mijn tip vinger .

De Louis 2 op 3 de Jos & Benny 1 op 3

BEVEL   B    –   SCHILDE  C    6  –  4 

Ook spannend bij ons B team , na 6 matchen ook 3 – 3 , maar de 2 volgende matchen werden Bevelse overwinningen en zo behaalde wij een mooie en verdiende overwinning .

De Jens en den Bruno goed met 2 op 3 en de Fons een beetje onder de verwachtingen met 1 op 3 , maar het kan niet alle dagen kermis zijn he Fons

BEVEL  C  –   VORSELAAR  A   0  –  10

Hier spanning nihil . 0 – 10 ! niet te veel over schrijven zegde de Ronny mij , en inderdaad Ronny er is weinig over te schrijven . ander lijn

Dorien & Koen & Ronny 0 op 3

VARIA

Aankomst Bevel eerste werk , de verwarming aanzetten , de mensen begroeten en de papierwinkel invullen , 20 uur we gaan van start , 21u tafel 1 & 2 spannend tafel 3 is het al duidelijk vandaag word het niets , aan den toog is het leuk vertoeven , Sofie is net binnengekomen de Jochen ook , de barmannen van dienst , de Peter en de Pascal , dus ambiance verzekerd , onze barmannen leverden prachtig werk , bedankt jongens , zo vloog de avond voorbij , bij het tellen was er een opvallende verschijning ,die hoop lege Jupiler flesjes 74 verkocht en leeg gedronken , de clubkas beleefd ook een heel toffe avond , allee tijd om af te sluiten , groetjes ? Ben nog iets vergeten , speler van de dag , allee de Louis Thijs dan maar zekers

GROETJES CHANTAL


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s