CHANTAL & ZIE ZO

BEVEL D –  LINTSE D     3 – 7 

Met het bezoek van de leider , wisten wij dat het niet makkelijk ging worden , en inderdaad , wel spannende wedstrijden om volgen maar de bezoekers gaven geen krimp alleen den Hans wist niks te winnen en werd zo de pineut van de avond . 

De Peter en de beide Stijnen vochten en weerde zich uit alle macht maar alle 3 behaalde 1 op 3 .

BEVEL  E  –  BEERSE C   3  –  7 

Beerse de tweede in de stand , was ook niet zinnens om cadeua’s uit te delen Dat werd onze jongens vrij snel duidelijk , na een Blitz start in het beging van het seizoen komt er blijkbaar een terug val , herpakken he jongens

De Mark & Jan 1 op 3 ,den Ivo zelfs 0 op 3

BEVEL F  –  ST MARTINUS   2  –  8

Ook hier een duidelijke nederlaag , alleen de Willy stond zijn mannetje , onze meisjes stonden hun ? (weet niet welk woord ik nu moet gebruiken ) niet , waar ik niets negatiefs wil mee zeggen , want gebrek aan inzet kan men onze F ploeg zeker niet aanwrijven .

De Willy 2 op 3  en Vivianne & Lutgarde spijtig genoeg 0 op 3

VARIA

Een vrij koude avond , eerste werk de verwarming opstarten , en ik moet zeggen , met de nieuwe installatie is er snel  een aangename temperatuur  . De papieren zijn ingevuld en iets na 20u worden de wedstrijden aangevat , nu moet ik even weg , een blits bezoek aan mijne broer , 21u ben al terug ze Aan den toog gaat het er gezellig aan toe , zeker als onze 2 feestleidsters ons ook met een bezoek vereren , den Benny en de Jens de Barmannen van dienst , dat ik nu zeg dat zij hun werk goed deden is overbodig , dat weet iedereen zo ook , maar waar het om gaat het was een aangename avond ondanks de tegenvallende uitslagen , werd er goed gedronken , niet zo veel als verleden week , maar toch , iets minder bier maar het water ging deze avond vlot over de toogbank . Man van de avond de Willy Put , onze oldie was de enige die er 2 wist te winnen , dik verdiend Willy . 0u45 heb ik afgesloten samen met Marleen en den Benny en de Jens , bedankt jongens voor de vlotte hulp .

GROETJES CHANTALGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s