CHANTAL KOEL

NIJLEN  A   – WILLEBROEK  A   7  –  9

Een nipte nederlaag , anderzijds was het gelijkopgaande tot 7-7 , spijtig dat de 2 laatste matchen gewonnen werden door de bezoekers , er werd gefluisterd in de wandelgangen dat het kwam omdat de Louis niet warm werd , maar dat zullen wel fabels zijn .

Den Benny duidelijk den beste vandaag met 4 op 4 de Louis 2 op 4 de Jos 1 op 4 en de Pascal helaas 0 op 4 .

NIJLEN  B  –  ANTONIUS  C    6  –  10

Den Bruno staakte de strijd wegens ziekte na 1 match , dan start men met een 0-4 achterstand die kloof konden onze jongens niet meer overbruggen , ondanks de plaatselijke weerstand , volgende week beter jongens .

De Fons en de Winnie 3 op 3 spijtig den Evarist en den Bruno 0 op 4

NIJLEN C   –   TURNHOUT  E      2  –  14

De bezoekers waren gewoon te sterk voor ons viertal , daarmee mogen de 2 winst matchen als een grote prestatie beschouwd worden .

Proficiat Stijn en Stefaan met jullie winst match , 1 op 4 , ook goed gespeeld ondanks geen overwinning Willy & Nick

NIJLEN D   –  MINDERHOUT   11  –  5  

Hier een verdiende overwinning , onze D ploeg nam gewoon de maat van onze Minderhoutse vrienden , nu moet ik zeggen in vroegere jaren was dat de normaalste zaak van de wereld dat Nijlen D dit duel met winst afsloot , ni waar Gert & Jan in de Chantalle tijd uiteraard .

proficiat Walter en Johan met 4 op 4 de Walter Dom 2 op 4 en de Mark 1op4

NIJLEN  E    –   MINDERHOUT   D   0  –  16 

Hier het zelfde verhaal als bij onze C ploeg , de bezoekers gewoon te goed voor ons viertal , onze spelers weerde zich kranig maar het mocht niet baten , spijtig niets aan te doen .

Bedankt voor jullie inzet  Ivo & Marleen & Odette en de Johan

VARIA

19u30 we gaan van start met het klaarzetten van de zaal en de opwarming , aai problemen , de laptop opent  de weistrijdbladen niet  , ook na de 5de computer specialist nog steeds niet , dus moet er gestart worden met gewone  wedstrijdbladen , rond 21u is Bart terug met een betere laptop en kunnen we terug overschakelen op de digitale wedstrijdbladen , verder verloopt alles naar wens , voor de supporters word het vanaf 22u nogal frisjes in de zaal maar daar kunnen wij niks aan doen . Het was wel voor mij  een verrassing 2 Minderhoutse ploegen en gene Gert Brosens spijtig altijd plezant met de Gert erbij . maar niet getreurd ondanks de niet al te beste uitslagen werd de avond ( nacht ) op een prettig afgesloten . speler van de dag Johan Derboven  proficiat Johan

 GROETJES CHANTALGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s