CHANTAL BRUT

BEVEL  A   –  ZWIJNDRECHT  A   2 –  8 

Een rechtstreeks degradatie duel , en helaas met duidelijke cijfers door onze jongens verloren . Ondanks de duidelijke nederlaag werden onze jongens niet van ’t tafel gespeeld maar telkens net niet , en ook gezegd zijnde de bezoekers hadden zich versterkt , wat natuurlijk is toegestaan , nu moet ik wel zeggen moet dat echt zo een onbeschofte aansteller zijn , na zijn match tegen de Louis die hij makkelijk won is meneer boos weggelopen vriend en vijand verbaast achterlatend, dit ter zijde dringend punten pakken jongens .

De Louis en den Benny 1 op 3 en de Jochen ondanks sterke inzet 0 op 3

BEVEL  B   –    ZWIJNDRECHT  C    4  – 6 

Niet met zo duidelijke cijfers maar ook een nederlaag , na 6 matchen stond het 3 – 3 en kon het alle kanten uit maar dan volgde 3 nederlagen op rij en weg waren de puntjes , spijtig maar geen ramp onze B ploeg bevind zich in de buik van het klassement en daar is het goed toeven .

De Fons 2 op 3 en de Jos & Jens   1 op 3

BEVEL  C     –   MAES PILS  A     3  –  7

Tegen onze vrienden van de brouwerij , werd het ook een nederlaag , ondanks duidelijk weerwerk , laat ons gewoon toegeven dat de tegenstander een ietsje beter was , ze staan ten slotte 2de in de klassering

Den Evarist 2 op 3  de Koen 1 op 3  en Dorien tot mijn verbazing 0 op 3

VARIA

Een veelzijdige avond , onze 3 ploegen een nederlaag en bij de bezoekers een grolpot , ondanks deze negatieve gebeurtenissen , was het best prettig aan den toog en in de zaal , mooi volk voor den toog , idem achter den toog met Vivianne en Marleen , die hun werk perfect uitvoerde , dank u wel meisjes . En het moet gezegd , de Clubkas beleefde ook een goede avond , zelfs ik , afsluiten met 3 à 4 vier helpers gaat zeer vlot , afsluiten nu naar huis , nog een ding  speler van de dag , na lang nadenken den Evarist 

GROETJES CHANTAL 

2 gedachtes over “CHANTAL BRUT

  1. Zo lang Josephine een lezer is , heeft Chantal geen reden om te stoppen Jos , en erbij alles mag gezegd worden , wij hebben inderdaad bijna niets te verbergen .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s