CHANTAL BRUT

BEVEL  A   –  ZWIJNDRECHT  A   2 –  8 

Een rechtstreeks degradatie duel , en helaas met duidelijke cijfers door onze jongens verloren . Ondanks de duidelijke nederlaag werden onze jongens niet van ’t tafel gespeeld maar telkens net niet , en ook gezegd zijnde de bezoekers hadden zich versterkt , wat natuurlijk is toegestaan , nu moet ik wel zeggen moet dat echt zo een onbeschofte aansteller zijn , na zijn match tegen de Louis die hij makkelijk won is meneer boos weggelopen vriend en vijand verbaast achterlatend, dit ter zijde dringend punten pakken jongens .

De Louis en den Benny 1 op 3 en de Jochen ondanks sterke inzet 0 op 3

BEVEL  B   –    ZWIJNDRECHT  C    4  – 6 

Niet met zo duidelijke cijfers maar ook een nederlaag , na 6 matchen stond het 3 – 3 en kon het alle kanten uit maar dan volgde 3 nederlagen op rij en weg waren de puntjes , spijtig maar geen ramp onze B ploeg bevind zich in de buik van het klassement en daar is het goed toeven .

De Fons 2 op 3 en de Jos & Jens   1 op 3

BEVEL  C     –   MAES PILS  A     3  –  7

Tegen onze vrienden van de brouwerij , werd het ook een nederlaag , ondanks duidelijk weerwerk , laat ons gewoon toegeven dat de tegenstander een ietsje beter was , ze staan ten slotte 2de in de klassering

Den Evarist 2 op 3  de Koen 1 op 3  en Dorien tot mijn verbazing 0 op 3

VARIA

Een veelzijdige avond , onze 3 ploegen een nederlaag en bij de bezoekers een grolpot , ondanks deze negatieve gebeurtenissen , was het best prettig aan den toog en in de zaal , mooi volk voor den toog , idem achter den toog met Vivianne en Marleen , die hun werk perfect uitvoerde , dank u wel meisjes . En het moet gezegd , de Clubkas beleefde ook een goede avond , zelfs ik , afsluiten met 3 à 4 vier helpers gaat zeer vlot , afsluiten nu naar huis , nog een ding  speler van de dag , na lang nadenken den Evarist 

GROETJES CHANTAL 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s