CHANTAL DINSDAG

BEVEL  E  –  GROENENHOEK  A      6  –  4  

Op aanvraag van de tegenstander werd deze wedstrijd 2 weken vervroegd , Het strijdtoneel , midden achterkant in de Nijlense sporthal , de eerste verrassing zat in wedstrijd 2 , de Jan tegen de bezoekster Marleen , na 4 spannende sets stand 2-2 in de 5 set kwam Jan 10-6 voor , gewonnen match zou men denken , NIET , het word zelfs 10-11 en toen verraste Jan vriend en vijand , Jan maakt uit met een slechte servies straf he , besluit Jan speelt best goed maar met de finish in’t zicht loopt er telkens iets mis , verder deed de Mark en den Ivo het best goed en wisten de puntjes thuis te houden

De Mark 3 op 3 den Ivo 2 op 3 + het dubbelspel , de Jan helaas 0 op 3

VARIA

Lang geleden dat ik nog eens op een dinsdag een kijkje kwam nemen , en er was wel wat volk om te trainen , enkele jonge jeugd spelers perfect begeleid door onze aangekomen jeugd , zelfs nieuwe senioren met uiteenlopende belangen , de een komt gewoon als recreant  anderen zijn zinnens zich in de toekomst competitie te spelen , heb weer iets meer zin in de toekomst , zeg het juist tegen ons Noreke , zou wat meer moeten buiten komen

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s