CHANTAL PATAT

BEVEL  A  –   SCHILDE  A  2  – 8 

Een nederlaag ! Onze A ploeg raakt in de problemen nu al enkele weken op de laatste plaats , er moet dringend gewonnen worden , een tandje bijsteken een beetje geluk en het komt nog in orde ? Oké jongens ?

De Louis 2 op 3 en den Benny en de Jos 0 op 3

BEVEL  B  –   OMNI VREMBO  B    7  –  3

Hier een vrij makkelijke overwinning , ons B team gaat vrij makkelijk door deze competitie , en namen daarmede vandaag vrij vlot de maat van onze Vremdse vrienden  , goe bezig mannen .

De Jos & Jens als ook de Fons 2 op 3 zelfs winst in den dubbel .

RBEVEL  C    –   RIJKEVORSEL   C   4  –  6  

Weer net niet , onze C ploeg zit ook in zo een periode dat het zo wat tegen zit , daarmee komt ook hier het degradatie spook om de hoek piepen , nog net boven het degradatie lijntje , dus dringend eens winnen he .

De Winnie 2 op 3 de Ronny 1 op 3 en Dorien helaas 0 op 3

VARIA .

Allee daar zijn we weer , eerste werk de verwarming , oei kan de graden niet meer instellen , Franske brengt me op de hoogte , er zijn nog 2 standen , op en af , simpel . te koud , u zet ze op , te warm u zet ze af , zelfs voor mij verstaanbaar . Verder wat wijzigingen , de Jochen werd in extremis nog vervangen door den Benny , een  medische ingreep aan zijn neus , kwatongen beweerde zelfs een mislukte plastische ingreep , maar dat geloven wij zelfs niet ,  de B ploeg verraste ons om met vier in plaats van met drie spelers te verschijnen , de Fons had zich vergist en daarmee deed den Bruno dan maar niet mee , ook logisch voor zekers , bij de C ploeg moest den Evarist vervangen worden wegens een kwetsuur , dat ook hier als een verrassing over kwam . De tappers van dienst , Angelika en Nicole en dat ging perfect , bij het afsluiten werd Nicole vervangen door de man op overschot van de B ploeg , dus alle drie een dikke merci , nu de man van de dag nog , nee ditmaal een vrouw van de dag , Nicole die deze avond de administratie deed van het toogblad en telkens haar bril moest afzetten om iets te noteren  , en ik denk dat zij dat tussen de 130 à 180 x heeft moeten doen , dus vrouw van den dag vandaag dik verdiend Nicole .

GROETJES CHANTAL .Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s