CHANTAL VERGETEN

BEVEL F – GROENENHOEK C 6 – 4

Een mooie overwinning van ons F team spanning tot op het laatste 4 – 4 , nog 2 matchen te gaan , die werden prompt door onze spelers gewonnen 6-4 meer hoeft dat niet te zijn , goed gespeeld jongen en meisjes .

De Willy 3 op 3 Marleentje 2 op 3 en spijtig maar ons Viviantje duidelijk een off day 0 op 3

VARIA

Maandag avond 19u30 ben rustig konijn aan het eten ( zeer lekker ) de telefoon gaat , Marleen ! ” Gij komt toch ” oei het is woensdag toch ping-pong ? nee vandaag , vergeten den eerste keer in 12 jaar dat ik mij vergist heb , niet erg , de tafels zijn daar ook netjes en balletjes , alleen de bonds papieren ontbreken . aan komst in Bevel 20u15 geen vuiltje aan de lucht , nog een vaststelling , mijn 2 jonge tappers hebben zich ook vergist van speeldag , daar het maar om een ploeg ging kon ik de toogdienst op mijn eentje klaren bijgestaan door de F ploeg , eind goed al goed , het was wel effen verschieten , man van den dag de hele F ploeg om hun hulp bij de toog en het afsluiten

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s