CHANTAL 2de KERSTDAG

Op 2de kerstdag is het al jaren de gewoonte dat onze Clubdag gehouden word in de Nijlense sport hal , ook dit jaar dus .

JEUGD

Rond 10u werd er gestart met een tafeltennisinitiatie voor de jeugd , een 8 tal jonkies kwamen er op af , kon meer geweest zijn ook minder , laat ons zeggen een goed beging , wat mij wel tevreden maakt voor deze organisatie is de inzet van onze eigen jeugd , tenslotte wil de club blijven bestaan moet er regelmatig jeugd bijkomen , daarom een bedankje voor de jongens die zich inzetten voor onze jeugd , de jonkies STIJN & STIJN & NICK en de MARK maar dat is reeds een oldie .

NIET AANGESLOTEN SPELERS

Hier een opkomst die er mocht wezen +- 17 spelers , en zij maakte er een spannende strijd van , laat ons zeggen een succes , ik heb er een deel gezien die er duidelijk van genoten , hopelijk volgend jaar nog meer volk .

HET CLUBKAMPIOENSCHAP

Start om 14 u , een groot deel van onze spelers waagde zich om clubkampioen te worden , en er waren kansen dit jaar , want mijne topfavoriet , de Jochen was er niet , hij gaf de voorrang om de ijzige koude te trotseren in de Franse Alpen , tegen de warmte van de Nijlense sporthal , sorry maar de afwezigen hadden ongelijk .

Nadat de poule reeksen waren afgewerkt , schoten er nog 8 spelers over , die werden uitgeloot in een rechtstreekse confrontatie verliezen is er uit winnen is verder , eerste verrassing , Stijn Dierckx kiepert de Louis er uit , nu zien er enkele de weg open gaan , en zo gaan we snel naar de finale .

Jos Moortgat versus Stijn Dierckx , en dat het spannend werd , na een 5 setter kwam de Stijn als winnaar uit dit spannend duel , een verdiende Clubkampioen Stijn Diercks en een meer dan verdiende 2de plaats voor de Jos Moortgat .

VARIA

Samengevat een geweldige en geslaagde dag , een bedankje voor alle deelnemers en helpers voor hun inzet . De dag begon echter met slecht nieuws , den Bart die normaal de organisatie op zich neemt , moest afzeggen , hij werd wakker met een opgezwollen voet en was niet instaat aanwezig te zijn , ik wens den Bart van harte beterschap , ik weet wat dat is , ik word elke morgen wakker met een dikke buik . verder heb ik vernomen dat er via de dinsdag training wel eens enkele nieuwe spelers de stap naar de competitie zullen zetten , volgende afspraak , winterwandeling , Vrijdag 4-1-2019 om 19 u aan de Sporthal van Nijlen .

EEN GELUKKIG NIEUWJAAR

GROETJES CHANTAL .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s