CHANTAL SOLO B

BEVEL B – LIBERPAS A 6 – 4

Een gelijkspel zou goed zijn vandaag zegt de Jos mij voor de match , maar een zeer sterk spelende Jens besliste er anders over . ook de Jos speelde best wel goed en den Bruno maakte ze moe en kopman Fons stond zijn ploegmakkers bij met goede raad , en tegen dit goed draaiend team moesten de Mechelse bezoekers het onderspit delven .

De Jens 3 op 3 de Jos 2 op 3 en den Bruno 0 op 3

VARIA

Alleen de B ploeg vandaag , de A ploeg vrij en de C ploeg een forfait , en als er maar 1 ploeg speelt vervalt de toogdienst die word dan overgenomen door mij en toevallige vrijwilligers , dit maal bood de Fons zich aan om te helpen en toen en beetje later den Benny arriveerde wist ik dat er genoeg helpende handen waren om alles perfect in goede banen te leiden , in ieder geval bedankt alle vrijwillige helpers . Verder was het een aangename avond rond 22u kwam ook de Jochen nog een kijkje nemen vergezeld met enkele vrienden , samengevat , sportief een top avond , de toeschouwers zagen er ook best tevreden uit , er is volgens mij geen enkele huiswaarts gekeerd met dorst , ik heb kunnen afsluiten zonder zelf veel moeten te doen , de man van de dag zonder twijfel de Jens .

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s