CHANTAL WONDER

NIJLEN A – ZOERSEL D 11 – 5

Ons A team bevind zich momenteel op de voorlaatste plaats , dus zo eens winnen zou best eens van pas komen , maar met het bezoek van de leider is dat wel een zwaar opdracht , en toen dat in match 6 den Dirk van Noten onze Benny versloeg en de stand op 1-5 bracht , was het feitelijk voor vriend en vijand duidelijk dat er een zwaar afstraffing in de maak was , en de Louis liep ook duidelijk niet over van vertrouwen , heeft het er nu iets mee te maken , ik weet het niet , maar Louis moest aan zijn match begingen en ik heb Louis toen bedreigt met een foto & Facebook , maar vanaf match 7 heeft leider Zoersel enkel nog sets kunnen winnen , 10 Nijlense zegens op rij wonder boven wonder ??????

De Jos duidelijk den beste met 4 op 4 de Louis 3 op 4 en den Benny en de Jochen 2 op 4

NIJLEN B – MERKSPLAS D 4 – 12

Duidelijke nederlaag , onze 2 aanvallende spelers werden duidelijk verslagen , onze verdedigers konden weerwerk bieden .

De Fons vechtend tot het laatste punt 3 op 4 den Bruno 1 op 4 voor de Jens en de Pascal bleef de teller steken bij 0 op 4 .

NIJLEN C – RIJKEVORSEL B 4 – 12

Ook hier een duidelijke nederlaag , onze C ploeg ook aan een zwaar seizoen bezig moest ook hier de wet van de sterkste ondergaan , de moed niet opgeven het behoud is nog altijd mogelijk .

Onze kerst verse clubkampioen Stijn 2 op 4 de gebr V/D Wouwer 1 op 4 en onze Nick spijtig 0 op 4

NIJLEN D – MERKSPLAS E 8 – 8

Een billijk gelijk spel , onze D ploeg ondergaat een probleemloos seizoen , de Luc houd zijn soldaten goed in het gelid .

Walter Derboven 3 op 4 de Luc en de Mark 2 op 4 en Walter Dom 1 op 4

NIJLEN E – RIJKEVORSEL C 5 – 11

Weer een nederlaag voor ons E Team , ondanks moedige oppositie was de overwinning ook vandaag ver weg .

Den Danny 2 op 4 en voor Marleen den Ivo en de Johan 1 op 4

VARIA

Nijlen 19u30 , zoeken naar een parking plaats , 19u45 aankomst in de zaal , de laptop staat reeds klaar en ik heb den indruk dat alles werkt , 20u alles klaar de wedstrijden kunnen begingen , alles verloopt van een Leie dakje , alleen de binnenlopende uitslagen zijn merendeel in ons nadeel . 0u45 alleen de Fons is nog aan het spelen , spannend 5de set , Fons wind en is terecht fier op zijn prestatie , nu rest mij nog 1 opdracht , de uitslagen doorsturen naar de bond , en hij doet het , voor mij een geslaagde avond , nog wat drinken bij den Tom en dan huiswaarts , Man van den dag , oververdiend Jos Moortgat op de parking ontmoet ik nog een Bevelse voetganger , zal hem meenemen en thuis afzetten , weeral een goed werk gedaan , in Berlaar waren ze een politie controle aan het opstellen , maar ze gaven geen aandacht aan mij , dus tot de volgende afspraak , waarschijnlijk met info uit Bevel .

GROETJES CHANTAL .


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s