CHANTAL WIS & KUNDE

BEVEL D – KILLYPONG E 5 – 5

Bijna gewonnen , gelijkopgaande kwamen we op het laatst in een goede uitgangspositie , na het verlies in de dubbel bracht de Luc de stand op 5-3 dan een nederlaag van de Peter , nu de Willy nog , maar helaas moest hij ook de duimen leggen maar wel in een spannende 5de set , samengevat een meer dan verdiend gelijkspel , goed jongens .

De Willy en de Peter 2 op 3 en de Luc 1 op 3

BEVEL E – LINTSE E 7 – 3

Een knal overwinning , en dat tegen een ploeg ,ik schat +- 120 jaar ervaring dat wil iets zeggen , maar de Mark heeft zijn jongens onder controle , zeker nu ze opgeschoven zijn van tafel 1 naar tafel 2 , heeft onze E ploeg duidelijk minder last van zenuwachtigheid en druk .

De Mark en de Jan alsook den Ivo 2 op 3 goed mannen .

BEVEL F – LIBERPAS E 3 – 7

De Mechelse bezoekers behaalde een verdiende overwinning , de Willy kon de strijd wel aan maar voor onze vrouwtjes lag de lat ietsje te hoog . Ieder doet zijn best wat kan men meer verlangen .

De Willy 2 op 3 Marleen 1 op 3 en Vivian 0 op 3

VARIA

Een dag als een andere , 20u de wedstrijden gaan van start , aan den toog is er al vrij snel een drukte , hoe drukker hoe beter zal de penningmeester beweren , inderdaad ik beweer dat hij gelijk heeft , dit terzijde . De Fred van dienst samen met invalster Angelika , dit ervaren duo kan de drukte perfect aan , nu grapte we wel af en toe dat Angelika half tijds was , want regelmatig ging zij buiten een luchtje scheppen ondanks een buitentemperatuur van rond het vriespunt , maar alles gaat goed en er worden wat grapjes gemaakt en gediscuteerd tot het eind , maar hoe meer gersten nat er genuttigd werd hoe spannender de discussies op loopte , maar samengevat een gezellige avond in ons lokaal , een dikke dank u wel aan de tappers van dienst , man van den dag , de Peter . Na het afsluiten van de zaal rustig naar huis onderweg den Billa groeten ,verdomme in Berlaar wat oponthoud wegens een goederentrein , verder geen probleem .

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s