CHANTAL . REDDING C ?

NIJLEN A – GIERLE F 6 – 10

De Louis ziekskes en de Jochen in de Alpen , de Fons in de A ploeg , en slecht deed hij het niet maar zijn kans met 2 handen gegrepen nu ook weer niet , dit terzijde , de bezoekers behaalde een verdiende zege maar ons A team op volle kracht zie ik wel winnen tegen deze tegenstander , maar dat is mijn mening , ben dan ook wel een kenner !

Den Benny 3 op 4 de Jos 2 op 4 Fons 1 op 4 en de Pascal 0 op 4

NIJLEN B VRIJ

NIJLEN C – BRASGATA D 10 — 6

Een zeer belangrijke overwinning in opzicht van het behoud in 4de provinciale , nu winnen tegen de rechtstreekse rivalen en hier en daar een puntje mee sprokkelen en het doel word bereikt , het is tof dat je ziet dat iedereen zich volledig inzet voor de overwinning te behalen , maar Stijn Verbraecken zijn tactiek versta ik niet zo goed , eerste 2 sets vrij vlot winnen daarna 2 sets vrij vlot verliezen om dan een 5de set te spelen , als ge graag lang speelt beging dan een uurke eerder he Stijn .

De Jens en de Stijn & Stijn goed voor 3 op 4 , Stefaan 1 op 4 , kan beter he Stefano groetjes de Coach .

NIJLEN D LILLE B 5 – 11

Een duidelijke nederlaag , heb er weinig van gehoord of gezien , weet alleen dat de Walter na 2 matchen de strijd gestaakt heeft wegens kwetsuur voor de rest doet onze D ploeg het naar behoren .

Luc en de Johan 2 op 4 de Walter 1 op 2 en onze Mark 0 op 4

NIJLEN E SCHOTEN J 7 – 9

Spijtig dat verlies , een gelijk spel had mooi en verdiend geweest zijn , 4 – 1 voor sprong gehad , gelijke tred gehouden tot 6 – 6 , spijtig dat de 2 laatste matchen verloren gingen .

Den Danny 4 op 4 de Jari 2 op 4 Odette 1 op 4 en den Ivo 0 op 4 .

Varia

Een goed verloop van de wedstrijden , spijtig meer nederlagen dan overwinningen , een belangrijke zege van ons C team als ook de Laptop die zijn werk perfect uit voert , als het na 22u niet zo koud moest worden in de sporthal zou men voor het plezier hoofdscheidsrechter zijn , verder werd er na de matchen wat gegeten en gedronken , nergens negativiteit waar genomen , en wanneer den Tom vroeg om huiswaarts te keren hebben wij dat zonder morren gedaan , en de terug rit naar Waver is vlot verlopen , nog een mededeling man van de dag den Danny .

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s