CHANTAL KORT

BEVEL A – LINTSE B 6 – 4

Onze A ploeg behaald een mooie overwinning tegen de voorlaatste en blijft ondanks deze knappe zege gewoon laatste , duidelijk nog werk aan de winkel , ere wie ere toekomt deze overwinning is behaald door de inzet van de Jochen , ge moest hem zien zweten , hij steeg boven zich uit , de Jos acteerde op zijn normaal niveau , en den Benny bleef iets ondermaats . De Jos en de Jochen 2 op 3 en den Benny 1 op 3 .

BEVEL B – HEIKANT D 7 – 3

Ons B team raast maar door , het hoger geklasseerde Heikant ging kansloos onderuit , ondanks versterkt door de Mark Vetters , hier bleef vandaag de Fons ondermaats , vorige week vrijdag zich waarschijnlijk geforceerd in de A ploeg , maar de Jens presteerde op hoog niveau , wie weet weer een promotie ?

De Jens 3 op 3 de Jos 2 op 3 en de Fons 1 op 3

BEVEL C – TISSELT A 2 – 8

Veel duidelijker kan een nederlaag niet zijn , de mannen van aan het zeekanaal waren duidelijk de betere ploeg .

De Ronny en de Koen 1 op 3 en den Evarist 0 op 3

INFO

Niet vergeten zondag 10 februari ontbijt buffet op Iona ten voordelen van onze Club  

LANGS DEZE WEG WENSEN WIJ ( KTTC NIJLEN – BEVEL ) EEN SPOEDIG HERSTEL AAN CARINE BEIRINCKS VROUW VAN ONZE VRIEND EN CLUB GENOOT PASCAL VAN GESTEL , CARINE WE DUIMEN MET ZEN ALLE VOOR U

VARIA

Een woensdag als een andere , er werd goed gespeeld en goed verteerd , de tappers van dienst de Peter en invaller Louis , die al 2 x door de mazen van het net glipte , ditmaal hadden we de mazen wat kleiner gemaakt , en de mannen deden dat goed , maar de Louis kan nog veel bijleren , verder een aangename avond , alleen bij het naar huis rijden moest er opgelet worden voor eventuele ijs plekken , maar bij mijn weten is iedereen heelhuids thuis geraakt . man van den dag ondanks de Jochen zijn prestaties gaat de eer vandaag naar de Jens

GROETJES CHANTAL


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s