CHANTAL &FIRST LADY

BEVEL A – NEW PW DIEST D 4 – 6

Het zat er in , en het kwam er weer niet uit , de Jochen vocht als een leeuw , den Benny oogstte wat er te oogsten was , deze avond liep het niet vlotjes bij de Louis , ergens toch onze kopman , zelfs bij de laatste match bij een 4 – 5 stand had hij last van een blessure en besloot hij om toch door te zetten , spijtig dat die match verloren werd in een spannende 5 setter .

Den Benny 2 op 3 de Louis en de Jochen 1 op 3

BEVEL B VRIJ

BEVEL C – ORKA E 1 – 9

De bezoekers uit Oelegem waren duidelijk de betere ploeg , alleen Dorien kon de bezoeker Swakke verslagen .

Dorien 1 op 3 en den Evarist en de Ronny bleven zegeloos

VARIA

Een rustige regenavond , in ons lokaal alles oke , om 20 u gingen de wedstrijden van start , spijtig maar 2 ploegen daar de B ploeg vrij was , maar de wedstrijden verliepen probleemloos en na de wedstrijden werd er nog rustig verbroederd en gedronken , natuurlijk hoor ik sommige woorden wat beter dan andere en kwam ik te weten dat den Evarist halsstarrig weigert ook maar iets van Chantal te lezen , waarschijnlijk gene tijd , den toog dienst was voor Lutgarde en Odette maar beide waren verhinderd ( Odette lag zelfs in het ziekenhuis ) , en ons Marleen vrouw van onze voorzitter melde zich spontaan aan als vervangster en ze deed dat op haar eentje geweldig goed soms met een helpende hand , in ieder geval een dikke dank U wel Marleentje , en daar er aan de tafels niemand er tussen uitsprong met prestaties gaat de eer naar Marleen als vrouw van de dag .

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s