CHANTAL PPPFFFF

BEVEL E – NODO H 5 – 5

Rare wedstrijden , strijd en inzet geen gebrek , sommige zette een (int Bevels gezegd ) “EEN FRANKE TOOT OP ” er is zelfs een match gespeeld om ter ziekst , en het duurde lang en de sfeer was er niet spijtig maar helaas .

De Mark en de Jan 2 op 3 en den Ivo 1 op 3

BEVEL F – WUUSTWEZEL D 7 – 3

Hier was het wel plezant , ondanks de bezoekers een duo in plaats een trio was , maar beter 2 plezante dan 3 ampetante , samengevat het ging er plezant aan toe en de winst was vlug bezegeld.

Marleen 3 op 3 en Vivianne en de Willy 2 op 3

VARIA

2 Ploegen vandaag meestal iets vroeger gedaan , nu niet , in feiten nogal redelijk laat , maar met Streussel en de Luc als barkeepers was er al wel wat ambiance , en wat supporters aan den toog , zelfs de Walter kwam een kijkje nemen , rond 1u werd de zaal proper en netjes door mij en streuske af gesloten , en voor de 2de week op rij vrouw van de dag First Lady Marleen , met 3 op 3 en ook werd ze door een bezoeker gevraagd om ergens anders gaan te “kant klossen” wist niet dat deze moeilijke activiteit tot haar mogelijkheden behoorde , nu nog een smet op haar blazoen , in de laatste match werd ze gevraagd om haar snater wat dicht te houden , en dat door onze Mark , (foei foei Mark ) maar na de match met de nodige excuses werden de plooien weer glad gestreken . Eind goed al goed .

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s