CHANTAL , KOMEN ZE OF NIET ?

NIJLEN A – SCHOTEN D 12 – 4

Een vrij simpele overwinning ,zeker toen half weg de matchen de bezoekende 3de man de handdoek in de ring werpte was het pleit beslecht .

de Louis 4 op 4 de Jos & Benny 3 op 4 en de Jochen 2 op 4

NIJLEN B – BRASGATA E 14 – 2

Hier weinig weerwerk , alleen den Bruno liet een steek vallen .

De Jos & Evarist & Winnie 4 op 4 den Bruno helaas 2 op 4

NIJLEN C – MINDERHOUT B 3 – 13

Onze C ploeg aan het knokken voor het behoud , maakte weinig kans tegen de leider in het klassement , er was in het beging van de week wat hoop , toen Minderhout forfait indiende maar s’anderdaags weer introkken , natuurlijk moet er voorgespeeld worden maar zo een onverwachte 3 punter zou wel goed binnenkomen , wel was ik aangenaam verrast van de opstelling van een van mijn Minderhoutse vrienden de Jan , die zelfs den Harry wist te verslaan .

De Stijn & Stefaan en de Ronny 1 op 4 e den Harry helaas 0 op 4

NIJLEN D – POPPEL A 8 – 8

Bij onze D ploeg is er meestal spanning , ook nu weer , dank zij een sterk spelende Johan en Luc de Mark en de Walter lieten het een klein beetje afweten deze avond .

De Johan 4 op 4 de Luc 3 op 4 de Mark 1 op 4 en de Walter spijtig 0 op 4

Nijlen E – BRASGATA F 4 – 12

De Brasschaatse bezoekers te sterk voor ons E team , die wel voldoende weerwerk gaven maar niet voldoende om een overwinning .

Den Ivo en de Jari 2 op 4 helaas voor Odetje ende Johan 0 op 4

VARIA

19U30 Goed op tijd vandaag en alles verloopt vrij vlot 20u we begingen er aan , rond 21u begingen we het te voelen , zeker aan de scheidsrechters tafel , we zijn vertrokken aan een frisse avond , maar verder verloopt alles vlot , de Louis loopt wat op wolkjes met zijn vrij makkelijke overwinningen hij denkt man van de dag te worden , niks van , vandaag man van de dag ? onze Luc die met zijn onbeweeglijk spel , vriend en vijand verraste , verder nog een selfie met de Jan , en die gaat onmiddellijk naar het hoofdkwartier van Minderhout , na de matchen word alles verzonden naar den bond , en nu hoogtijd voor een frisse zero , nog een babbeltje met de vrienden en het is alweer tijd om naar huis te rijden . nog een extra mededeling  “MET CARINE DE VROUW VAN DE PASCALE GAAT DE GENEZING DE GOEDE KANT OP “ mooi nieuws om mee af te sluiten

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s