CHANTAL . 10/10

BEVEL A – SCHOTEN C 5 – 5

Weeral een puntje erbij , na match 8 bracht de Jos ons op een 5 – 3 voorsprong , maar helaas konden Benny en Louis niet afmaken . Een goeie raad aan de Louis , wat minder uitgaan van de tegenstander zijn spel en andere effecten dat licht mij niet zal moeilijk zijn voor mij , neem een voorbeeld aan de Jos , die zegt niks en die wint gewoon .

De Jos 2 op 3 en Benny en Louis 1 op 3

BEVEL B – KRUISPUNT A 5 – 5

Ook hier een gelijkspel , al werd hier een overwinning verwacht , maar de Fons de man waar men altijd op kan rekenen was vandaag in hoe zal ik het zeggen eu eu , ik weet het niet gewoon een rotdag , maar geen probleem de Fons heeft ook recht op een slechte dag .

De Jens 3 op 3 den Bruno 1 op 3 , spijtig maar de Fons 0 op 3

VARIA

Een avond als een andere , Franske wat commentaar , moest weten wanneer de honing man kwam enz , maar om 20u werden de matchen gewoon gestart , wat sober aan den toog , 21 u Peter is daar als ook de Jochen , het tempo van het drinken word opgetrokken als ook den ambiance , toen Lieve de dochter van de Ronny ons vereerde met een bezoekje , kon men zeggen de afwezige hebben ongelijk . Nu die 10 op 10 de Ronny en Angelika van toogdienst , de Ronny ontfermt zich over de administratie , en ik weet voor de Ronny is dat een uitdaging en inderdaad bij het tellen gewoon perfect , nu niet dat bij de andere het slecht zou zijn maar de meeste halen ook een 9,5 op 10 , een water te kort een cola te veel , allee iets en niks , maar dit was gewoon juist 100% , verder de man van den dag , kan niet missen onze Jens , verder probleemloos afgesloten , en zonder hindernissen huiswaarts terug van een leuke avond , wel een beetje moe .

GROETJES CHANTAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s