CHANTAL 20U42

NIJLEN A – VRIJ

NIJLEN B – MINDERHOUT C 3 – 13

Wij waren duidelijk de mindere van Minderhout , de grens bewoners gaven ons B team weinig hoop op winst , een positieve zijde was er aan het was deze week eens op tijd gedaan .

Pascal 2 op 4 de Winny 1 op 4 en de Fons en Nick 0 op 4

NIJLEN C – SOKAH H 11 – 5

De match die zou beslissen over het behoud in 4afd , er werd een spannende avond verwacht vanaf match 1 tot match 16 , niks daarvan , om 20u word er verwacht dat alle spelers paraat zijn , bij Sokah ontbreekt de versterking , Mr De Keyser , er word afgesproken we geven hem kans tot 20u30 en later is het forfait , en inderdaad meneer komt in de zaal 20u42 sorry te laat , nu vind De Keyser dat hij het recht heeft voor onze club de titel te geven van on sportiefste club van het land . Als ge gevraagd word om u team te versterken komt op tijd De Keyser , dan moet je andere mensen niet uitschelden , na dit voorval zag het er heel wat beter uit voor ons zeker dat na half match de derde man opgeeft om gezondheidsredenen , ik hoop dat nu de redding een feit is , waakzaam zijn jongens .

Den Bruno en de Jos en de Stijn dierckx 3 op 4 Stijn Verbraecken 2 op 4

NIJLEN D – HULSHOUT B 3 – 13

De bezoekers duidelijk de betere vandaag , kan eens gebeuren he , volgende week beter .

Johan 2 de Walter 1 en de Luc en de Mark 0 op 4

NIJLEN E – TURNHOUT H 4 – 12

Ook hier waren de bezoekers een maatje te groot , alleen den Danny zorgde voor het nodige weerwerk , de andere deden natuurlijk meer dan hun best , maar ook in een zware reeks terecht gekomen dit seizoen .

Den Danny 3 op 4 de Jari 1 op 4 en Marleen en den Ivo 0op4

VARIA

Wat een gezellige en spannende avond moest worden , werd wat verpest door Sokah , als ge het behoud wil behalen door het sportief aan de tafel uit te vechten kan ik dat alleen maar toejuichen , maar 42 minuten te laat komen en dan een grote mond opzetten , sorry er moesten 40 spelers aantreden 39 op tijd , 1 niet op tijd . verder heb ik weinig nieuws of weetjes vernomen , ook werd ik bij aanvang verrast door de first lady , die mij een cadeau ( tje ) overhandigde ” TOP VRIJWILLIGER ” waarvoor dank , man van den dag Stijn Verbraecken om dat hij de beslissing nam dat na 42 minuten te laat komen voor ons ook te laat is . oei bijna 2 uur tijd om naar huis te rijden , langs Lier dan maar overweg in Berlaar 14 dagen onderbroken .

GROETJES CHANTAL


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s