Clubkampioenschap

In een zelfde maar minder spannende finale als vorig jaar heeft op vrijdagavond Benny het clubkampioenschap gewonnen tegen Louis. Na de poules waar iedereen minstens 2 wedstrijden speelde, bleven nog Benny, Jos, Jari, Ronny, Marc, Louis, Johan en Walter over. Alleen Ronny en Johan Derboven overleefden als E-spelers de kwartfinales, maar moesten dan het onderspit delven voor de 2 topfavorieten. De tafeltennisavond werd natuurlijk afgesloten tussen pot en pint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s