VTTL week 3

In 3de provinciale kreeg de oude garde van de A-ploeg een heel jong Geelse tegen, waarmee ze niet al te blij waren. Louis: “Die zijn te rap voor mij.” Niettemin wisten ze toch een 9-7 overwinning uit de bus te slepen. Met nog twee wedstrijden te spelen stond het nog steeds 7-7, waarna Benny en Louis de uiteindelijke genadeslag toebrachten met 3-1 en 3-0 overwinningen.

Een reeks lager was het ook knokken geblazen voor de B-ploeg tegen AFP Antwerpen. Winny was onklopbaar met vier gewonnen wedstrijden. Door een opgelopen blessure moest Bruno zijn laatste wedstrijd forfait geven anders had de 7-9 nederlaag wel eens 8-8 kunnen worden.

De grootste verrassing van de avond kwam in de vorm van een ongelooflijk sterke C-ploeg. De eerste helft eindigde in een 7-1 voorsprong tegen de tweede bezoekende ploeg van Geelse. En hoewel de volgende twee overwinningen even op zich lieten wachten werd de eindstand uiteindelijk vastgelegd op 12-4 en 9 op 9 in de rangschikking na drie weken spelen.

Ook de D-ploeg kreeg een ploeg tegen uit Antwerpen, maar zij hadden spijtig genoeg een mindere avond. Bart wist het al na de eerste wedstrijd: “Vanavond lukt het niet.” Een fantastische prestatie van Walter, die net als Winny vier wedstrijden won, en een kleine bijdrage van Philip zorgden voor een uiteindelijke eindstand van 5-11.

Tot slot eindigen we bij de E-ploeg in 5de. Ook zij kregen een Antwerpse ploeg tegen en ook voor hen was het niet mogelijk een overwinning uit de wacht te slepen. De ervaren Danny en Marleen wonnen 3 en 2 wedstrijden, maar Johan en Ines konden tegen de hoger geklasseerde Antwerpenaren geen overwinning verzilveren. De stand was dan ook 5-11 aan het einde van de avond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s