VTTL week 6

Ondertussen zijn de helft van de wedstrijden van de heenronde gespeeld en ook deze keer mogen de resultaten er wezen. De A-ploeg werd op papier zeker overklast door het jong geweld van Borsbeek A. Maar de uitslag deed dit niet uitschijnen, 7-9 was het verlies, ze hebben het hen met andere woorden niet gemakkelijk gemaakt. Louis was in opperbeste vorm en heeft al zijn wedstrijden gewonnen.

De B-ploeg had ditmaal als laatste gedaan met spelen en heeft uiteindelijk de Zoerselse D-ploeg weer huiswaarts gestuurd, 9-7 was de eindstand. Met nog 2 wedstrijden te spelen was de stand 7-7. De spanning werd tot het einde hooggehouden en uiteindelijk hebben Winnie en Jos de overwinning in de wacht kunnen slepen met respectievelijk 3-2 en 3-1.

Onze C-ploeg is dit jaar fantastische bezig en dat was ook deze vrijdag te merken. Tegen de tweede bezoekers uit het Zoerselse hebben ze gewonnen met 14-2. De uitslag doet dit niet vermoeden, maar het open spel van de twee jongste Zoerselaars bracht onze eigen spelers toch af en toe in moeilijkheden.

De Nijlense D-ploeg werd net als de A op papier helemaal overklast, door Borsbeek B. Ze hebben hun best gedaan, maar de eindstand is toch op 4-12 blijven staan. Walter zei voor de match al dat hij zijn vorm thuis vergeten was, maar desondanks heeft hij toch 2 van de 4 wedstrijden kunnen binnenhalen. Niettemin is dit een goed resultaat voor onze laatste ploeg in 4de provinciale.

Ook de E-ploeg kreeg een sterke ploeg tegen uit Zoersel. Het heeft even geduurd voor onze spelers opgewarmd waren. Johan en Marleen hebben er toch voor gezorgd dat ze enkele wedstrijden konden binnenhalen. De uiteindelijke stand was 3-13.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s