Toernooinieuws

Naast de normale competitie vond dit weekend te Mortsel ook het C-criterium van Stari Bog plaats. Onze club werd hier vertegenwoordigd door Stijn Dierckx (C-ploeg Nijlen). Van de slechte vorm van vrijdag was weinig meer te merken. In de reeks E2-D4 heeft hij geen enkele wedstrijd laten vallen. In de finale versloeg hij Christian Sanduc (D4; Willebroek) met 3-1.
Na een korte rustpauze begon de reeks D-open. In de poules liet hij 1 wedstrijd liggen tegen Mundher Salim (D0; AFP Antwerpen). De tweede plaats was echter genoeg om door te gaan naar rechtstreekse uitschakeling. De herkansing tegen Mundher Salim vond plaats in de finale. Uitslag 3-0 met overwinning voor Stijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s