VTTL week 8

Onze Nijlense A-ploeg heeft deze week hard gevochten voor de punten, maar helaas mocht het niet baten. Tegen een sterker geklasseerd Hallaar B was de stand 7-7 toen Benny en Louis aan hun laatste wedstrijden begonnen. De strijd was hard, maar uiteindelijk kon Hallaar toch de overwinning in de wacht slepen. 7-9 was de eindstand.

De B-ploeg kreeg ditmaal tegenstand uit Turnhout, ook met een relatief groot klassementsverschil. Desondanks vlogen de belles in het rond en hebben ze hun huid duur verkocht. De eindstand doet dit echter geen recht aan, 4-12 kregen ze te verduren.

Bij de C-ploeg was al aan het begin van de avond te merken dat de vorm er niet helemaal in zat. Enkel Nick gaf de tegenstand er goed van langs met 3 overwinningen op zijn naam. Na 5-5 gingen de bezoekers uit Merksplas met de overwinningen aan de haal waardoor het snel 5-9 stond. Stijn en Stijn hebben de eer nog proberen redden door er 7-9 van te maken.

Onze D-ploeg kreeg de A-ploeg van Walem tegen. Enkel tegen de vierde man van de bezoekers stonden onze eigen spelers een kans, de andere waren gewoon te goed. Walter, Luc, Philippe en Peter hebben hun best gedaan, maar de hoge D-spelers van Walem hebben de eindstand niet verder laten komen dan 3-13 voor de bezoekers.

De enige Nijlense ploeg deze week die wel een overwinning in de wacht kon slepen was de E-ploeg. Willy en Danny waren in opperbeste vorm en hebben het overgrote deel van de punten binnengehaald. Maar zonder de bijdrages van Jari en Johan had het niet gelukt. De eindstand was 9-7.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s