Schaal “Gusje Verberck”

Op 26 december 2019 heeft ons jaarlijks tornooi voor niet-aangeslotenen plaats. Tegelijkertijd organiseren we voor de aangeslotenen ook een reeks.  Vanaf dit jaar gooien we het echter over een andere boeg.  Naar een voorstel van Stijn Dierckx spelen we met dubbels, waarbij een speler met een hoog klassement wordt gekoppeld aan een speler met een laag klassement.  Dit dubbeltornooi zal de benaming “Schaal Gusje Verberck” krijgen. We nemen concreet alle inschrijvingen en filteren daar voor de helft de hoogstgeklasseerden uit, nadien worden deze door lottrekking gekoppeld aan de laagstgeklasseerden.   Om deze formule succesvol te maken moet er wel op voorhand ingeschreven worden.  Gratis inschrijven kan via kttcnijlen-bevel@telenet.be- tot 21 december 2019.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s