Uitslagen kersttornooi 26/12/2019:

In de reeks jeugd won Robbe Everaerts in de finale van Lowie Van Uffelen. De eerste plaats in de reeks voor niet-aangeslotenen was voor Joppe Van der Weehe, de tweede plaats was voor Christine Jonckheere. Door het systeem van poules in beide reeksen kon elke deelnemer minstens 3 wedstrijden spelen, zodat ook de verliezers een mooie middag beleefden.

Voor de eerste maal werd er ook gestreden voor de schaal “Gusje Verberck”, een dubbeltornooi voor de clubleden waar de bestgeklasseerden worden gekoppeld aan de minstgeklasseerden. In de finale klopten Philippe Van den Bogaert en Luc Peynaerts Stijn Dierckx en Lenn Schuddinck. Philippe en Luc mochten als toepasselijke prijs een clip Gustbier in ontvangst nemen. De nieuwe formule werd door alle leden op veel enthousiasme onthaald en zal dus volgend jaar herhaald worden. Enige schoonheidsfoutjes zoals het exacte reglement zullen we tegen dan wegwerken. Langs deze weg wil het bestuur nogmaals Stijn Dierckx bedanken voor het idee van dit dubbeltornooi.

Een foto-impressie van ons tornooi vind je in de rubriek foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s