VTTL week 13

De terugronde is begonnen dus hier is het verslag van de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar.

Onze eigen A-ploeg kreeg bezoek van de eerste ploeg uit Lille. De avond bleef een tijdlang spannend tot 6-6. Spijtig genoeg kregen de bezoekers toen de bovenhand, hard geholpen door hun eerste man die het hele seizoen nog niets verloren heeft. De eindstand was 6-10.

De B-ploeg kreeg zware tegenstand van Merksplas. Op papier werden ze grotendeels overklast en ook aan de tafel was dit het geval. Stefaan kon er nog net voor zorgen dat geen nul op het scorebord bleef staan door een belle te winnen op het scherp van de snee. Eindstand 1-15 voor de bezoekers.

Onze C-ploeg is terug uit het dal gekropen waar ze in december in terecht waren gekomen. Tegen de tweede ploeg van Lille zat de vorm er echt wel in. Stijn D. en Johan wonnen elk hun 4 wedstrijden. De eindstand was 13-3 in het voordeel van de thuisploeg.

Nijlen D kreeg een sterk Turnhout tegen. Walter won zoals steeds enkele wedstrijden en ook Philip heeft de nul eraf kunnen houden. Maar de bezoekers waren te sterk. De uiteindelijke stand was 3-13 in het voordeel van de bezoekers.

Nijlen E kreeg ook een Turnhoutse ploeg tegen. Het was eraan te zien dat onze ploeg in topvorm was. Iedereen heeft meer dan de helft van zijn wedstrijden gewonnen. De uiteindelijke stand was 11-5 voor onze E-ploeg die daarmee hun tweede overwinning van het seizoen behaalden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s