VTTL week 18

Na een korte onderbreking is ons tweewekelijkse verslag van de thuiswedstrijden weer terug.

Onze A-ploeg kreeg de Antwerpse C-ploeg tegen die niet voltallig was. Daardoor begon de wedstrijd al met een 4-0 voorsprong voor onze eigen ploeg. De eindstand was 11-5.

De B-ploeg werd ook deze week geholpen door Pascal en twee invallers vanuit de C-ploeg. Tegen een versterkt Virtus was dit echter net niet genoeg. De stand bleef spannend, 7-7 toen nog twee wedstrijden gespeeld moesten worden. Fons en Pascal konden spijtig genoeg de overwinning niet binnenhalen. 7-9 was de eindstand.

Voor de C-ploeg was het deze keer knokken geblazen tegen Hallaar. Ondanks een relatief makkelijke overwinning in de heenronde, was de bezoekende ploeg ditmaal te sterk. De eindstand was 5-11 in het voordeel van Hallaar.

De D-ploeg heeft zich deze week goed geweerd tegen de bezoekers van Nodo. Walter en Philip hebben elk 3 wedstrijden gewonnen. En ondanks enkel verliezen, hebben ook Mark en Peter zich goed geweerd. Er waren nauwelijks wedstrijden beslist in drie sets. De eindstand was 6-10 voor de bezoekers.

Bij de E-ploeg was de strijd ook stevig, maar overwinningen waren ver te zoeken. Ondanks heel wat gespeelde sets door alle ploeggenoten kon enkel Willy een hele wedstrijd in de wacht slepen. De eindstand tegen de bezoekers van Geelse was 1-15.

Met nog vier weken te gaan is het einde van dit seizoen bijna in zicht en kunnen jullie nog twee verslagen verwachten. Mogen er nog veel overwinningen volgen in de komende weken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s