VTTL week 2

Het nieuwe seizoen is van start gegaan en dus is het tijd voor het eerste verslag van de thuiswedstrijden.

De A-ploeg kreeg deze week Tecemo C op bezoek, die dit seizoen een van de zwaarste tegenstanders zullen zijn. Ze hebben zich goed geweerd en hoewel de uitslag het niet doet blijken konden veel wedstrijden de andere kant zijn uitgegaan. De eindstand was 4-12 in het voordeel van de bezoekers.

De B-ploeg kreeg bezoek van Sokah G die met wat jong geweld kwamen opdagen. Het werd knokken geblazen en het duurde tot de laatste wedstrijden voor duidelijk werd wie ging winnen. Uiteindelijk won Johan de beslissende wedstrijd die zorgde voor de 9-7 eindstand. Overwinning voor onze B-ploeg.

Nijlen C kreeg bezoek van Turnhout H die ze zwaar overklasten. De wedstrijd was dan ook snel beslist, hoewel ze het blijkbaar nodig vonden die toch zo lang mogelijk te rekken. Bruno was in topvorm deze week en won alle vier zijn wedstrijden. Een mooie 13-3 overwinning was het resultaat.

Tussen de D-ploeg en de bezoekers van Sokah H bleef het lange tijd spannend. Met bijna gelijke klassementen tussen beide ploegen ging de wedstrijd gelijk op tot het 6-6 stond. Daarna won de thuisploeg echter alle overblijvende wedstrijden en werd de eindstand 10-6. Ook Peter heeft deze week geen enkele wedstrijd afgegeven.

De E-ploeg was deze week vrij en kon even uitrusten van de overwinning die ze voordien behaald hadden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s