VTTL week 6

Met enige vertraging nog een verslag van onze tweewekelijkse thuiswedstrijden. Helaas zal dit waarschijnlijk het laatste zijn, gezien de competitie voorlopig wordt stopgezet zolang de verstrengde Corona-maatregelen van kracht zijn.

Deze week was ook al rustig. De A-ploeg was vrij en ploegen B, C en E stonden deze week allemaal tegen Merksplas die het omwille van Corona niet veilig vonden om de competitie verder te zetten.

De enige die deze week dus wel gespeeld heeft was de D-ploeg. Zij kregen bezoek van Hallaar F. Na een moeizame start waarbij de bezoekers 0-2 voorsprong kregen kwamen de gelijkmakers uiteindelijk snel. Halfweg de avond stond onze thuisploeg 5-3 in het voordeel. Daarna was het eigenlijk snel beslist. Ronny was in topvorm en won al zijn wedstrijden. Ook Willy en Danny moesten er elk maar een laten liggen. Doordat ook Walter zijn laatste wedstrijd won, kwam de eindstand uit op 11-5 voor onze D-ploeg.

Dat was het voor deze week. Hopelijk tot snel en hou jullie goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s