Wedstrijdverslag VTTL week 1

Het nieuwe seizoen is begonnen!!!
Daarom is het nu weer tijd om verslagen te schrijven over onze tweewekelijkse thuiswedstrijden.

We beginnen bij de A-ploeg. Die waren al meteen vrij deze week. Daar valt weinig over te zeggen.

Op naar de B-ploeg. Zij kregen meteen een sterke tegenstander met Rijkevorsel B. Deze ontmoeting was een nagelbijter. Stijn, Stefaan, Wilfried en Nick hebben alles op alles gezet in deze openingsmatch. De eerste wedstrijd was al meteen een belle die tot het uiterste ging. Halfweg was de stand 4-4 en het bleef maar gelijk opgaan. De beslissing viel pas helemaal op het einde toen de eerste twee van iedere ploeg het tegen elkaar opnamen. Stijn en Stefaan moesten het helaas afleggen tegen hun sterkere tegenstanders. De eindstand kwam daardoor op 7-9 te staan.

De C-ploeg kreeg bezoek van Hulshout B. Fons, Jos, Walter en invaller Ronny hebben de bezoekers laten zien dat ze hun klassement en reeks meer dan waard zijn. Hulshout kwam met een relatief zwakke opstelling en hebben dat dan ook moeten bekopen. Enkel hun eerste man kon al zijn wedstrijden winnen. De overige drie hebben samen maar één wedstrijd kunnen meepikken. De eindstand was 11-5.

Nijlen D kreeg Brasgata E tegen zich. Danny, Danny, Peter en Luc kregen een iets hoger geklasseerde tegenstander tegen zich. Dat werd dan ook gevoeld. Vanaf de 5de wedstrijd (tussenstand 2-3) was onze thuisploeg op achtervolgen aangewezen. Onze spelers hebben nog hard van zich afgebeten, maar het mocht niet baten. Er zijn veel sets binnengehaald, maar niet genoeg wedstrijden. De bezoekers waren net te sterk. 6-10 was de eindstand.

Ook onze E-ploeg kreeg bezoek uit Brasschaat, met Brasgata G. Mark, Marleen, Lutgarde en invaller Jure hebben het de tegenstander niet makkelijk gemaakt. Mark was in topvorm op deze eerste speeldag en heeft alle vier zijn wedstrijden gewonnen. Ook hier ging het gelijk op tot 4-4. Daarna begonnen de bezoekers echter weg te lopen met de punten. Lutgarde en Mark hebben nog een inhaalbeweging gemaakt, maar het was net niet genoeg. De eindstand was 7-9.

Deze eerste speeldag eindigde helaas in 3 nederlagen en maar één overwinning. De nederlagen waren echter hard bevochten en zeker geen overrompelingen. Goed gespeeld allemaal! Een mooie start van het seizoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s