VTTL week 3

Het is weer tijd voor een kort verslag van onze thuiswedstrijden. Alle ploegen hebben deze week moeten spelen.

We beginnen bij de A-ploeg, die bezoek kreeg van Virtus B. Op papier waren onze spelers beter en dat hebben ze dan ook laten zien. Al vanaf de derde wedstrijd waren de bezoekers op achtervolgen aangewezen. Louis en Stijn waren beide in topvorm en hebben al hun wedstrijden gewonnen. Jos moest helaas forfait geven tegen zijn laatste tegenstander. Maar door een mooie overwinning van Benny was onze ploeg op dat ogenblik al zeker van de winst. Eindstand: 12-4

Nijlen B kreeg bezoek van Poppel A. Deze ontmoeting was een nagelbijter tot op het einde. Toen Johan en Pascal de laatste wedstrijden begonnen, stond het nog 7-7. Een meevaller was dat de derde man van Poppel forfait moest geven, waardoor een nederlaag al geen optie meer was. Pascal heeft de overwinning uit de wacht kunnen slepen in een zeer spannende belle. De eindstand was 9-7.

Nijlen C kreeg bezoek uit Borgerhout met AFP Antwerpen E. Ook zij waren op papier sterker en hebben de overwinning behaald. Halfweg was de stand al 7-1. Philip was in topvorm en won alle vier zijn wedstrijden. Ook de anderen hebben 2 of meer wedstrijden gewonnen, waardoor de eindstand ook hier op 12-4 kwam te staan.

De D-ploeg kreeg de tweede bezoekers uit Poppel tegen, Poppel B. Ze merkten echter al snel dat dit geen gemakkelijke wedstrijd ging worden. Halfweg was de stand 4-4. Daarna begonnen de bezoekers met de punten weg te lopen. Uiteindelijk konden ze het onvermijdelijke toch niet tegenhouden. Ronny kon ondanks een zwaarbevochten wedstrijd de bezoekers niet weghouden van de overwinning. De eindstand was 9-7.

Tot slot kreeg ook de E-ploeg bezoek van AFP Antwerpen F. Op papier waren de ploegen ongeveer even sterk. De bezoekers lieten echter al meteen zien dat ze in werkelijkheid sterker waren. De stand halfweg was 2-6. Onze eigen spelers hebben hun best gedaan om nog terug te komen, maar het mocht niet baten. Na een laatste overwinning van Jan, in vijf sets, was de uitslag 6-10 voor de bezoekers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s