Verslag VTTL week 6

Het is ondertussen even geleden. Mijn excuses daarvoor. Maar niet getreurd: het is tijd voor een nieuw wedstrijdverslag. Het is ditmaal wel wat korter, want er speelden deze week maar 3 ploegen. De C- en D-ploeg waren vrij.

De A-ploeg was deze week voor het grootste deel in topvorm en dat mochten de bezoekers van Sokah F dan ook voelen. Benny en Louis wonnen beide al hun wedstrijden. De voorsprong lag al vast na de eerste vier matchen en werd enkel nog groter. De uitslag was 11-5.

Nijlen B kreeg bezoek van Salamander I. Ook hier hadden we twee spelers in bloedvorm. Johan en Stijn konden beide 4 wedstrijden verzilveren. Hoewel er toch een nagelbijter tussen zat die Stijn uiteindelijk in de vijfde set won met 12-10. Verder valt hier weinig over te zeggen, behalve dat onze spelers er korte metten mee gemaakt hebben. 12-4 was de eindstand.

Onze E-ploeg had echter minder geluk met hun tegenstanders van Sokah J. De uitslag had er anders uitgezien als het grote aantal belles gewonnen was in plaats van verloren, maar helaas. De enige die deze week wedstrijden kon winnen was Jari, die daarmee de eer van de ploeg heeft hooggehouden. De eindstand was 3-13 in het voordeel van de bezoekers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s