VTTL week 8

Na een korte pauze, veroorzaakt door de herfstvakantie, zijn we weer terug met een verslag van de thuiswedstrijden.

Onze A-ploeg kreeg deze week bezoek van een andere eerste ploeg, uit Lille (nee, niet uit Rijsel). Na een late start, werd al meteen duidelijk dat het een goede avond ging worden. Halfweg had onze eigen ploeg nog maar één wedstrijd laten liggen. Derde man Stijn was in topvorm en won al zijn wedstrijden. De uiteindelijk stand was 12-4.

Nijlen B kreeg het moeilijk tegen het jong geweld van de Turnhoutse bezoekers. Ze waren letterlijk en figuurlijk overklast en konden er weinig tegen beginnen. Johan kon de eer nog redden door de nul eraf te houden, maar dat was het dan ook. 1-15 was helaas de eindstand.

De C-ploeg kreeg bezoek uit het Geelse. Zij hadden wat meer geluk en hadden weinig problemen tegen de bezoekers. Fons en Walter konden beide al hun wedstrijden winnen. Ook hier stond het halfweg al 7-1. Onze eigen ploeg liep daarna enkel verder uit om af te sluiten met een mooie 13-3.

Bij de D-ploeg was het heel wat spannender deze week. Zij kregen bezoek van Schoten H die zich zeker niet lieten doen. Bij een gelijkstand na 14 wedstrijden ging het erom spannen. Ronny en Danny hebben de overwinning echter kunnen binnenhalen met hun laatste twee wedstrijden. 9-7 was de uitslag.

En ook Nijlen E kreeg tot slot bezoek van Geelse. Johan zorgde voor een goede start door zijn eerste wedstrijd te winnen, maar helaas mocht het niet baten. De tegenstanders waren gewoon te sterk. Marleen en Odette konden elk nog een wedstrijd binnenhalen, maar daar bleef het ook bij. De bezoekers gingen huiswaarts met 3-13 als eindstand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s