VTTL week 10

Het is weer tijd voor een verslag van de thuiswedstrijd, het laatste van de heenronde. Er is nog één speeldag te gaan en dan hebben we er een half seizoen opzitten.

Onze A-ploeg kreeg deze week bezoek van Schoten C. Danny mocht deze week de ploeg als invaller vervolledigen. Het beloofde een zware wedstrijd te worden, en die belofte is dan ook waargemaakt. Er werd tot het uiterste gestreden. Louis was wederom in topvorm en won al zijn wedstrijden. Na een harde strijd kon geen van beide ploegen echter de overwinning behalen. Het werd 8-8.

Ook de B-ploeg kreeg ditmaal een gewaagde tegenstander met Schoten E. De wedstrijd ging gelijk op tot het bittere einde. Maar twee wedstrijden werden in drie sets beslist en onze spelers hebben het beste van zichzelf gegeven. Het mocht echter niet baten. In een razend spannende laatste wedstrijd werden de punten hen uit handen gehaald, een belle met 11-13 verloren. De eindstand was 7-9.

Over de C-ploeg valt weinig te zeggen. Ze hebben kregen bezoek van Hallaar F en waren zowel op papier als aan de tafel sterker. Een overwinning met 16-0.

De D-ploeg kreeg deze week bezoek van Gierle K. Hoewel de ploegen op papier ongeveer even sterk waren, bleek al in de eerste helft dat de tegenstrever ditmaal sterker was dan verwacht. Toen Bart na twee wedstrijden helaas forfait moest geven door een blessure werd het pleit helemaal beslecht. Peter en Danny hebben de nul er nog kunnen afhouden. De eindstand was 4-12. Hopelijk geneest Bart snel tijdens de aankomende rustperiode en zien we hem binnen geen al te lange periode terug aan tafel staan.

De E-ploeg was vrij deze week. Daar valt niets over te zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s